OBS: Du er nu offline

Møde med ministeren og Beskæftigelsesudvalget d. 24. januar

Møde med ministeren og Beskæftigelsesudvalget d. 24. januar

På trods af, at det fremgår af regeringens lovprogram at der i februar 2020 vil blive fremsat lovforslag som følger op på evalueringen af førtidspensions- og fleksjobreformen, er der stadig ikke afholdt drøftelser i forligskredsen angående ændringer i reformen.
For at presse på for at få gang i processen, afholdt VærdigReform kampagnen et arrangement d. 24. januar hvor vi havde inviteret Beskæftigelsesministeren og resten af Folketingets Beskæftigelsesudvalg til at høre om de 6 krav VærdigReform alliancen har stillet til forbedringer af førtidspensions- og fleksjobreformen.
På mødet deltog 2 ”reformramte” som hver især fortalte om deres historie og hvordan VærdigReforms krav vil lette deres tilværelse såfremt de bliver vedtaget.
Formålet var at få politikernes øjne op for at det altså er menneskeskæbner vi har med at gøre her og for hver dag der går uden loven ændres, forringes livskvaliteten for disse mennesker.
Mødet var velbesøgt og fik udmærket presse. På mødet sagde ministeren at det første han vil se på er at forbedre kvaliteten af ressourceforløbene. Endvidere sagde Peter Hummelgård, at der vil komme lovgivning vedrørende forbedrede ressourceforløb i 2020.